diumenge, 11 de novembre del 2018

Resum tècnic del mes d’octubre

Durant els 21 dies hem pogut fer 755,37 km. en 10 etapes. El dia que hem fet més quilòmetres en van ser 107, el dia que menys 46,29km. La velocitat mitjana més alta ha estat de 16,7km/h, i la més baixa de 9,20km/h. 

Hem ciclat en un 85% per asfalt i 15% de ripio, poc desnivell i la incomoditat major, tot i que tampoc tant com ens havien dit el trànsit a les carreteres i el vent.

Majoritàriament ens ha acompanyat el sol i el bon temps, i per sort el vent ens ha ajudat més que perjudicat. 

Hem dormit a diferents llocs, però de 20 nits només n’hem pagat 4. Durant 10 nits ens han acollit amics dels ciclistes i de la gent. En especial volem agrair la gran rebuda que hem tingut a casa de la família del Guillermo Álvarez, la d’en Diego Frangi, l'Emilio i la gent de la Panaderia la Union i, en Marcelo a Rio Grande. 

Hem creuat dues vegades la frontera, i hem visitat 2 països: Argentina i Chile. 

En l'àmbit mecànic no hem patit cap punxada ni res destacable, però si que hem perdut un cargol d’un pedal de la Marta, i un cargol del porta bultos de l’Artur, així com diversos cargols afluixats. Cal revisar sovint les bicicletes per evitar mals majors.

En la taula només destaquem les jornades pures de ciclar, tot i així  al nostre comptaquilòmetres també  els hi sumem els que fem en bici per desplaçaments per anar a comprar i/o visitar llocs de les poblacions o ciutats per on anem


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada